ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εναέρια μαγνητοσκόπηση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) ή drones όπως είναι πιο συχνά γνωστά, είναι το μέλλον της εναέριας αθλητικής φωτογραφίας, των τηλεοπτικών διαφημίσεων κ.λπ.
FILM & TV
Εάν εργάζεστε στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση και αναζητάτε επαγγελματίες αεροναυπηγούς με μεγάλη εμπειρία, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία ταινιών.
AERIAL SURVEYS
Η δυνατότητα θέασης της γης από τον αέρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για πολλούς τύπους τοπογραφικών εφαρμογών. Προσφέρουμε δύο ξεχωριστές πλατφόρμες.
SPORTS
Η εναέρια μαγνητοσκόπηση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) ή drones όπως είναι πιο συχνά γνωστά, είναι το μέλλον των εναέριων αθλημάτων.
PHOTOGRAPHY
Φέρτε στο τραπέζι στρατηγικές επιβίωσης win-win για να εξασφαλίσετε προληπτική κυριαρχία. Στο τέλος της ημέρας, προχωράμε μπροστά.
EVENTS
Αυτές οι συσκευές μπορούν να αιωρούνται και να ελίσσονται πάνω από την εκδήλωσή σας καταγράφοντας εικόνες και βίντεο όχι μόνο ατόμων.
INDUSTRY
Οι υπηρεσίες μας στον κλάδο των drone σάς παρέχουν έναν εξειδικευμένο πιλότο UAV που θα παρέχει φωτογραφίες και σύντομα βίντεο από έρευνες με drone.
COMMERCIALS
Ίσως η εκδήλωσή σας να περιλαμβάνει θαλάσσιες δραστηριότητες που θέλετε να καταγράφονται, αντί για ασταθείς φωτογραφίες ή βίντεο που λαμβάνονται από ένα σκάφος.
TRAVEL & TOURISM
Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα με χαμηλά κρεμαστά για να προσδιορίσετε μια δραστηριότητα προστιθέμενης αξίας στη δοκιμή beta. Αντικαταστήστε το ψηφιακό χάσμα με πρόσθετο.

Εκκλησιαστικά Βίντεο - Drone Σύνθεση {Montaz} Πάρε προσφορά τώρα.

INFO@DRITSAS.GR I
https://dritsasdrone.gr/wp-content/uploads/2024/05/ScreenHunter-4205.png
https://dritsasdrone.gr/wp-content/uploads/2018/01/home_inner_12-1280x1200.jpg

Βίντεο για Airbnb και ενοικιαζόμενα! | Ταξιδιωτικά βιντεολόγια,
Διαφημιστικά και βίντεο

Η μοναδική πανοραμική θέα μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για βίντεο

Οι Δήμοι στην ψηφιακή εποχή !! Ολοκληρωμένες Παραγωγές ,Drone Βίντεο ,Σπότ ,για
Συναυλίες, Φεστιβάλ


Τα drones μπορούν να παραδώσουν αντικείμενα σε μια σκηνή Με διάφορα αιτήματα
https://dritsasdrone.gr/wp-content/uploads/2018/01/home_inner_13-1280x1200.jpg

Χρησιμοποιούμε διπλό κινητήρα με κάμερα HD
Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Το σημαντικό χαρακτηριστικό εδώ είναι η εμβέλεια των 2,5 μιλίων.
Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο του εύρους.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Το drone είναι ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) που είναι εξοπλισμένο με διάφορους εξοπλισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ευέλικτων πλαισίων μόχλευσης φωτογραφίας και βίντεο.
ΑΝΑΛΥΣΗ 4 k +
Αυτές οι συσκευές μπορούν να αιωρούνται και να ελίσσονται πάνω από την εκδήλωσή σας, καταγράφοντας εικόνες και βίντεο από επαναληπτικές προσεγγίσεις της εταιρικής στρατηγικής όχι μόνο μεμονωμένων ατόμων.
ΠΡΟΠΕΛΕΣ
Οι υπηρεσίες μας για εκδηλώσεις drone σάς παρέχουν έναν έμπειρο πιλότο UAV που θα παρέχει φωτογραφία συμβάντων με drone ή καλή βιντεοσκόπηση μια ισχυρή σύνοψη για υψηλό επίπεδο.
POWERFUL & PORTABLE
Οι βιντεογράφοι συμβάντων με drone μπορούν να καταγράψουν όλες τις δραστηριότητες (και στο νερό) καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και να καταγράψουν από απρόσιτη υποστηρικτική πρόταση συνεργασίας.